Ahmetaj: Kemi Ulur Varfërinë Si Asnje Vend Tjeter, Brenda 10 Vitesh Asnje S’do Të Ikë Nga Shqipëria

 

Ai kujtoi një vizitë bashkë me kryeministrin Edi Rama gjatë do rëzimit të çelësave të banesës në një familje të prekur nga t ërmeti, duke theksuar se në rast se qeveria do ishte treguar e ftohtë dhe t’i tregonte derën e bankës, as pas 10 vitesh kjo familje nuk do kishte shtëpinë e saj.

 

“Mënyra si një shoqëri trajton të pambrojtur është shenja e qytetërimit. Çdo agjensi në O K B ka ndihmuar qe verinë të mbështesë këto grupe. Kjo ditë është edhe një ditë reflektimi. Shqipëria po kalon përmes dy goditjeve të mëdha dhe të tretës, të krizës së energjisë., Ne nuk jemi vend i pasur por jemi vend në zhvillim. Mënyra si u qasëm ndaj goditjeve tregon ma turi të qe verisë shqiptare. Nëse i referohemi zhvillimeve dhe prekim atë që kanë nevojë.