Burri I Motres, I Rreshqiti Dora Ne Zogun Tim Te Bute Dhe Pastaj…

Te gjitha ato enderra qe i kam arritur deri sot i kam arritur se bashku me motren time te cilen pa mbeshtetjen dhe keshillat e saj as une nuk do te kisha arritur sukses prandaj i jam shume falenderues motres sime per mbeshtetjen dhe keshillat qe me ka dhene deri sot