Dua Të Gjej Shpirtin Binjak, Me Ndihmoni Se Nuk Duroj Dot Vetem!!!

E divorcuar, jetoj vetëm! Kam nevojë për një burrè të lirë, për jetën dhe martesën e përbashkët! Kërkoj njo0ftim me nje burrë të pjekur, i kom dy fémij jam e divo rcuar jetoj ne Greqi dhe jam e interesuar per lidhje martesore.Personi duhet te jet i moshes mbi 30 vjecar dhe.pre të më lajmrohen vetem ata qe janë serioz ,te jeni te mora lshem ashtu si jam edhe vet. Dua te rehatohem nuk dua ndarje por te jeme dhe unë e lumtur ne jetën dhe te shijoj jetën se bashku me personin e duhur dhe të dashur për mua. Kur te lajmëroheni ju tregoj më shumë detaje faliminderit per mirkuptim anonim ju lutem dhe pres përgjigje pozitive nga ndonjë i interesuar, por edhe nga të tjerët që mendojnë se ne mund të bëjmë biseda të bukura mes neve.