EDI RAMA PËRFUNDON NË PARABURGIMIN E HAGËS

Kryeministri i Shqiperise, Edi Rama ka vizituar diten e sotme ish-presidentin e Kosoves Hashim Thaçin, ne ambientet e parabu’rgimit ne Hage. Rama mberriti ne oren 11:30 ne Haaglanden dhe do te jete ne takim me Thaçin per gati tre ore.Kreu i qeverise shqiptare ndau pamjet nga ambientet e parabu’rgimit, aty ku po futej brenda. ‘Te presidenti Thaçi‘ shkroi Rama perkrah pamjeve qe shperndau ne rrjetet sociale.Gazetari Blendi Fevziu po ashtu takoi nje jave me pare Thaçin, po ne ambientet e parabur’gimit. Ish-presidenti i Kosoves eshte paraqitur diten e sotme ne seancen e radhes ne Gjykaten Speciale ne Hage.Historia ka deshmuar se Gjykata Nderkombetare e Hages eshte vizituar nga krere qeveritare vetem per takime formale.