Elisa Spiropali: Nuk Ma Bën Syri Tërr Se S’i Kam Marrë Asnjë Cent Shqiptarëve!

Sali Berisha ka pasur një debat të fortë ditën e sotme me Elisa Spiropalin. Ai e ka akuzuar atë si një drejtoreshë dhe politikane që i ka dhënë tendera vëllait të saj.
Mirëpo, Elisa e ka mohuar dhe ka thënë se nuk ka përfituar kurrë para nga taksapaguesit shqiptarë.
Elisa tha:
Unë e njoh vëllain tim. E di ku punuon, sa e ka rrogën dhe ku jeton. Po ti Sali i njeh familjarët e tu?! Unë jam serbes, nuk ma bën syri tërr. Asnjë cent nuk kanë përfituar familjarët e mi nga taksapaguesit shqiptarë.