Euro bie sërish! Ja, me sa këmbehen sot monedhat e huaja

Në tregun valutor, dollari këmbehet në blerje me 111.6 Lekë dhe në shitje 117.6 Lekë.

Euro këmbehet në blerje me 116.3 Lekë dhe në shitje me 122.3 Lekë.Paundi britanik sot këmbehet me 138.9 Lekë në shitje dhe 144.9 Lekë në blerje.Franga zvicerane këmbehet me 112.8 Lekë në blerje dhe 118.8 Lekë në shitje.Dollari kanadez këmbehet me 86.1 Lekë në blerje dhe 92.1 Lekë në shitje.

Më poshtë po sjellim të dhënat e kursit të këmbimit për të gjitha monedhat e huaja, sipas Credins Bank./CNA.al