Fatos Nano Bëhet President I Vendit? Ish-Ministri I LSI-Së: Jam PRO, Do Ta Votoja…

Ish-ministri i LSI-së, Ylli Manjani ka befasuar të gjithë pasi ka konfirmuar se po të ishte deputet do të votonte pas asnjë dyshim që në krye të Presidencës të vendoset Fatos Nano.Manjani e përshkruan Nanon si një President ideal dhe mishërim i tolerancës politike.“Fatos Nano President?! Po të jetë e vërtetë kjo nuk është ide e keqe, përkundrazi. Socialistët ja kanë borxh Fatosit. Por mbi të gjitha, Fatos Nano i ka të gjitha cilësitë dhe mundësitë të jetë një President i mirë. Ai është universitet politik. Dialogues i zoti. Po të isha deputet do ta votoja pa asnjë ekuivok”, shkuan Manjani.