Firmosi mocionin për debat para kamerave, zhduket nënshkrimi i Berishës

Komision i Rithemelimit dhe LSI kanë depozituar pranë Kuvendit monicionin për debat urgjentë, në lidhje me disa deklarata të kryeministrit Edi Rama, të cilat u konsideruan anti BE-së.

Në kërkesën e publikuar nga Petrit Vasili në Facebook, në fund të listës së deputetëve që firmosën ishte dhe emrin i Sali Berishës, por në fakt në variantin përfundimtar të dorëzuar në Kuvend firma e Berishës mungon

Më parë Kuvendi ka bërë me dije se çdo kërkesë që mban firmën e ish-kryeministrit nuk do të merret parasysh. Kjo gjë ka ardhur si rrjedhojë e shpalljes “non grata” e këtij të fundit.

Në 13 kërkesa u firmos nga ish-kryeministri përballë kamerave në një konferencë për shtypë.