“Hajde në debat”, Ibsen Elezi sfidon Berishën: Tregoju shqiptarëve që je më i zoti se unë

“Hajde në debat”, Ibsen Elezi sfidon Berishën: Tregoju shqiptarëve që je më i zoti se unë

Kandidati për kryetar të Partisë Demokratike, Ibsen Elezi, ka sfiduar Sali Berishën duke i kërkuar një debat publik.

Elezi është shprehur se në këtë mënyrë Berisha do u tregonin shqiptarëve dhe demokratëve se kush është më i mirë.

Elezi: Nuk dëgjon Sali Berisha për të ardhur në debat.

Gazetari: E keni ftuar zotin Berisha në debat?

“E kam bërë kërkesën edhe me shkresë zyrtare. Nuk e kam ftuar por i kam thënë të mbaj premtimin për të bërë primare dhe të mos gënjejë demokratët. Debati është detyrim në demokraci. Berishës i them hajde në debat dhe tregoju demokratëve dhe shqiptarëve që je më i zoti se unë”, tha Elezi për Abc News.