Hoxha bën deklaratën e fortë: SPAK ka marrë të pandehur Metën dhe Berishën për cështjen e…

Hoxha bën deklaratën e fortë: SPAK ka marrë të pandehur Metën dhe Berishën për cështjen e…

Gazetari Artan Hoxha ka bërë të ditur gjatë emisionit “Opinion” se SPAK ka në hetim disa çështje të rëndësishme. Hoxha u shpreh se personalisht i ka vënë SPAK në dispozicion dy kaseta dhe në këtë çështje janë përfshirë dy ish-kryeministra dhe ministra. Megjithatë, Hoxha nuk dha asnjë detaj tjetër në lidhje me këtë dosje.

Dosje të tjera të cilat SPAK i ka nën hetim, në dijeninë time janë çështje që kanë të bëjnë me korrupsionin. Çështjet me korrupsionin janë më të shumta në numër se ato që kanë të bëjnë me krimin e organizuar.

Edhe pse çështjet që ka finalizuar SPAK deri më tani janë çështje që kanë të bëjnë me krimin e organizuar më shumë. Mes këtyre janë dy çështje, të paktën i di se jam vetë i përfshirë në këtë histori.