Ishte Duke PRlTUR Autobusin, Greku E Bën “QuII” Shqiptarin, Por HABlT Me Veprimin E Tij Më Pas

Në jetë përballemi me shumë gjera e ka ditë që ato nuk na ecin fare mirë, dhe kështu e ka pësuar një Shqiptar i cili jeton ne Selanik duke u ber “quII” nga një grek.
Shqiptari ishte duke pritur për autobusin e ti dhe papritur vjen një veturë e tipit Audi dhe kalon ne pellgun me uje qe është afër djaloshit shqiptar i cili ka ngelur i befasuar nga kjo ngjarje e pa kendeshme.
Por e rëndësishmja e kësaj është se Greku ndali veturën dhe i kërkoj falje djaloshit duke munduar qe ti jap edhe te holla, por Shqiptari nuk pranoj te hollat por pranoj vetëm kërkim faljen.