Lideri çeçen kërcënon Poloninë: Për 6 sekonda do t’ju tregojmë se çfarë mund të bëjmë

Lideri çeçen, Ramzan Kadyrov ka kërcënuar se do të sulmojë Poloninë, sipas një postimi në Twitter. Sipas revistës gjermane “Focus”, lideri çeçen sqaroi synimet e tij dhe rrjedhimisht, të presidentit rus Vladimir Putin duke paralajmëruar qeverinë e Varshavës, sipas mediave të huaja.

Konflikti në Ukrainë është një çeshtje e mbyllur. “Unë jam më i interesuar për Poloninë.Nëse do të marim urdhrin, ne do të jemi gati për gjashtë sekonda”, tha ai.