Nisin zgjedhjet në PD, ja si paraqitet situata May 22, 2022   0

Ditën e sotme në Partinë Demokratike zhvillohet procesi zgjedhor për kryetar të PD, i organizuar nga Komisioni i Rithemelimit.

Kandidatët në garë janë ish-kryeministri Sali Berisha dhe ish-kreu i Partisë Demokratike në Kukës Ibsen Elezi.

Ndërkohë që janë bërë me dije dhe qendrat e votimit në të gjithë vendin.

Vlorë, procesi do zhvillohet në Pallatin e Kulturës ku anëtarë me te drejtë vote janë 1400.

Selenicë, procesi po zhvillohet në fshatin Peshkëpi të Bashkisë Selenicë dhe anëtare me të drejtë vote janë 906.

Himarë procesi po zhvillohet ne Degën e PD Himare dhe anëtarë me të drejtë vote janë 413.

Lushnje, dega e PD-së, 1 kuti votimi, me të drejtë vote 1825 anëtare.

Divjakë ka një kuti votimi dhe pritet të votojnë 820 anëtare me të drejtë vote.

Berat, votohet në selinë e PD Berat, janë 2300 anëtarë.

Në Kuçovë votohet në selinë e PD Kuçovë dhe janë 1500 anëtarë.

Në Dimal votohet në selinë e PD Dimal dhe janë 870 votues.

Në Skrapar votohet në selinë e PD Skrapar dhe janë 630 votues.

Në Poliçan votohet në selinë e PD Poliçan dhe janë 930 votues.