Operacioni i SPAK në disa qytete, kush janë VIP-at e krimit me urdhër-arresti

Zbardhen disa nga emrat e personazheve VIP të botës së krimit për të cilët SPAK ka firmosur urdhëra arresti.

Operacioni ka nisur në orët e para të mëngjesit të sotëm ndërkohë që mësohet se janë të paktën 32 urdhëra arresti të firmosur.

Bëhet fjalë për grupe kriminale të akuzohen për vepra të krimit të organizuar dhe vrasje.