Paloka në krye të Këshillit Kombëtar të PD/ Vokshi: Hera e parë që një parti kryen një proces transparent

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale ka dalë në një konferencë në selinë e PD, një ditë pas zgjedhjes së kryetarit të Këshillit Kombëtar të PD

Gjëtë fjalës së saj, Albana Vokshi deklaroi se Paloka u shpall me mbi 65% të votave kryetar. Sipas saj, është hera e parë që një parti politike kryen një proces kaq transparent.

“Paloka u shpall me mbi 65% të votave kryetar i rizgjedhur i Këshillit të PD. Është për herë të parë që një parti politike kryen një proces kaq transparent dhe demokratik ku thelbi i procesit është vota”, tha Vokshi.