Qytetari në Lushnje: Kur del Saliu dua të thyej televizorin. Balla: Çthua!? Saliu kushton më pak, mos u harxho

Kryetari i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste Taulant Balla i shoqëruar nga kryetarja e Bashkisë, Eriselda Sefa panë nga afër përfundimin e punimeve që u kryen për pastrimin dhe veshjen me beton të një pjese të degës ujitëse të Lushnjes që kalon brenda qendrës së banuar të lagjes ‘18 Tetori’ si dhe vendosjen e sistemit të ndriçimit në rrugën ‘Sabri Kosturi’, pjesë e të njëjtit rajon.

Balla gjatë inspektimit të punimeve u takua dhe me banorë të kësaj lagjeje të cilët e kanë mirpritur këtë investim prej shumë kohësh dhe shprehën vlerësimin për përfundim në një kohë të shpejtë të kanalit.Një qytetar i Lushnjes gjatë takimit me Ballën u shpreh: Kur del Saliu dua të thyej televizorin.Balla duke e ironizuar ju përgjigj: Çthua!? Saliu nuk bën sa televizori. Nuk i hyn në punë askujt.