Rama Jep Lajmin E Bukur: Këto Familje Marrin Zarfin E Mbushut Me Lekë…

 

Kryeministri Edi Rama bën me dije se rreth 130 mijë familje gjatë vitit 2022 kanë përfituar bonusin e bebes.

Ka iku koha e Saliut kur njerëzit sorrollateshin lart e poshtë duke ia “nxjerrë prej hundësh” atë 50 mijë leksh, kurse sot Qeveria Rama jep në dorë çekun 10 deri në 20-fish më të lartë.

“Japim 40,000 lekë për fëmijën e parë, 80,000 lekë për fëmijën e dytë, 120,000 lekë për fëmijën e tretë. Bonusi i bebes zbatohet nga Qeveria Rama dhe mbështet familjet e reja, pavarësisht statusit social-ekonomik.

Bonusi përfitohet për të gjithë fëmijët e regjistruar në Shqipëri, pa dallim nëse kanë lindur këtu apo jashtë vendit”, shkruan Rama.