Rama Jep Premtimin: Brenda Një Dekade Do Ta Kthejmë Shqipërinë Kampione Në…

 

Rama u ndal tek reforma e arsimit të lartë, që do të shtojnë programet e huaja tek universitetet e vendit.

Sipas Ramës brenda një dekade do ta kthejnë Shqipërinë në kampione të Ballkanit në turizë, agro turizëm, IT dhe eksporte bujqësore.

“Mendoj se ne kemi shansin dhe na takon ne ta realizojmë që brenda kësaj dekade ta bëjmë Shqipërinë kampione të Ballkanit në turizë, agro turizëm, IT, eksporte bujqësore dhe në energji padiskutim”, tha Rama.