Si shumë i kam toleruar shkeljet” Elezi i drejtohet kutive të votimit

Direkt pas ish-kryeministrit Sali Berisha, në kutit e votimit është drejtuar dhe kandidati tjetër, Ibsen Elezi.

Në deklaratën për mediat, Elezi është shprehur se ka konstatuar një sërë shkelesh dhe tashmë nuk do të tolerojë asnjë të tillë.

“Bëj mesazh për demokratët që të votojnë, komisionerët kanë në dorë një proces që ka të bëjë drejtpërdrejtë me votën, të numërohet çdo votë, dhe të mos shtohet asnjë votë për kandidatët.

Ka zëra që qarkullojnë, dua tiu bëj thirrje që të tregohen të kujdesshëm, nuk kam asnjë informacion dhe fakt që ka pasur shkelje. Kemi vëzhgues në gjysmat e qendrave të votimit.

Unë jam fokusuar shumë te procesi, dhe nuk kam ndërmend të heq dorë nga procesi. Do ta njoh rezultatin, nuk do ta toleroj nëse komisionerët nuk do të jenë korrekt,” është shprehur ai.