Spiropali i përgjigjet Berishës: Unë e njoh vëllain tim sa e ka rrogën, nuk jam si ata…

Ministrja Spiropali i është përgjigjur akuzave të Sali Berishës me akuza.

Spiropali është shprehur në Kuvend se djali i Sali Berishës, Shkëlzeni ka financuar portale për të nxjerrë lajme të rreme.

Më tej Spiropali është shprehur se e njeh vëllain e saj duke ironizuar se nuk është si ata që nuk i njohin baxhanakët.

 

“Djali i tij (i Berishës) financon portale që nxjerrin këto lajme (akuzat për vjedhjet në Dogana).
Vjen e lexon këtu si fakt. Unë e njoh kush është vëllai im, sa e ka rrogën, ku punon, ku jeton. E njoh bashkëshortin tim, si jeton, ku punon. Njoh kunatën time. Nuk jam nga ata që nuk njohin baxhanakët. Unë mbaj përgjegjësi për të gjithë ata. Një cent të qytetarëve nuk e kanë përfituar njerëzit e mi. çmund të thuash për të tutë Sali? Jam kaq serbes. Nuk kam për tu intimiduar. I bëj thirrje insituticioneve të shohin me rradhë familjarët e tu dhe ty sepse historia të del ndryshe”,- tha Spiropali.