Ai shikim për Doktorin, që të çmend fare

Floriana Garo prej muajsh është kthyer në krahun e djathtë të Sali Berishës.

Ajo shfaqet krah tij, në çdo veprimtari të përditshme.

Dhe gjatë këtyre takimeve, Floriana kujdeset që të postojë edhe shumë foto.

Image

Në disa prej tyre duket shumë provokuese.

Image

Sidomos kur shikon plot adhurim Doktorin.

Image
Image