Bajram Begaj zgjidhet President i ri, ja sa vota mori. Rama menjëherë…

Bajram Begaj sapo është zgjedhur president i Republikës së Shqipërisë me 78 vota pro, 4 kundër dhe 1 abstenim. Nga një përllogaritje të shifrave, duket se kemi rrjedhje të votës nga opozita, nëse sjellim në vëmendje 74 mandatet e PS dhe 3 të PSD.
Ish-shefi i shtabit të Përgjithshëm Bajram Begaj do të jetë pasardhësi i Ilir Metës dhe të qëndrojë në krye të shtetit për pesë vitet e ardhshme.
Menjëherë pasi përfundon procesi i numërimi Kryeministri Edi Rama shtrëngon duart me Presidentin e zgjedhur Bajram Begaj.