Begaj Presidenti I Ri/ Rama: Më Në Fund, Fal Nesh I Dhamë Shqipërisë Një President Normal

 

Kryeministri Edi Rama në një prononcim për mediat nga Kuvendi i Shqipërisë është shprehur se kanë arritur t’i japin Shqipërisë një president normal.

Ndër të tjera Rama tha se rëndësi ka që ky proces është kurorëzuar me një prove, që PS është këtu për Shqipërinë dhe jo për veten.

“I kemi dhënë Shqipërisë një president normal, një figurë të pakontestueshme në aspektin e integritetit, të humanizimit dhe të përkushtimit për vendin dhe për njerëzit. Rëndësi ka që ky proces është kurorëzuar me një prove, që PS është këtu për Shqipërinë dhe jo për veten”-tha Rama.