Bëhet virale, macja në mes të bukëv

Bëhet virale, macja në mes të bukëv

Kujtojmë se kjo nuk është hera e parë, që kafshët futen lehtësisht në mesin e produkteve ushqimore nëpër dyqanet tona.

Përveç ankesave ndaj çmimeve dhe cilësisë së produkteve në marketet e vendit tonë, prania e kafshëve nëpër dyqane është bërë një dukuri shqetësuese për konsumatorët.