Berisha bën lëvizjen e fundit drejt protestave, çfarë pritet që të ndodhë sot?

Partia Demokratike e drejtuar nga Sali Berisha do të mbledhë sot në një takim të gjithë kryetarët në rrethe, pak ditë pas përmbylljes së procesit të zgjedhjeve në të gjitha strukturat drejtuese.

Sali Berisha tha dje se në këtë mbledhje do të diskutohet për protestat e ardhshme dhe rolin që do të kenë krerët lokalë në organizimin e aksionit opozitar.

“Mbledhja me kryetarët është shumë e rëndësishme, e para e kësaj natyre, në të cilën ata do të marrin detyrat për drejtimet e punës së PD-së në periudhën që vjen.

Nuk mund të ketë dyshim që protesta do të jetë temë diskutimi shumë e rëndësishme.

PD duhet të bëjë gjithçka për të shpëtuar Shqipërinë nga sistemi monist dhe vetëm shqiptarët mund ta bëjnë atë”, u shpreh Berisha dje.