Berisha Bën “Merkato” Rikthen Në PD Gazetarin E Famshëm Dhe I Jep Postin E…

Gazetari i njohur Alfred Lela ka marrë një post të rëndësishëm në selinë blu, tashmë e rithemeluar dhe me kryetar të ri Sali Berishën.

Lela është emëruar Drejtor për Marrëdhëniet me Publikun, në PD.

Ky emërim i gazetarit të njohur në krye të dikasterit të rëndësishëm të Partisë Demokratike, në lidhje me mediat dhe informimin e publikut për vendimet që merren, vjen ditë pas zgjedhjes së Sali Berishës në krye të selisë blu.