Edi Rama dhe Elisa Spiropali, si turistë lufte

 FOTOT: Edi Rama dhe Elisa Spiropali, si turistë lufte
Edi Rama ka vendosur të udhëtojë drejt Ukrainës, për të parë nga afër luftën.

Ai u nis bashkë me kryeministrin malezez Dritan Abazoviç një ditë më parë.

Me vete Rama ka marrë edhe ministren Elisa Spiropali.

Dhe pasi ka shkuar në dy qytete ukrainase të goditura nga predhat ruse, ka vendosur të ndajë edhe disa foto në rrjetet sociale.

Vetëm se në fotot e shpërndara, Rama dhe Spiropali më shumë duken si turistë lufte, jo si qeveritarë që kanë shkuar për t’iu qarë hallin banorëve të prekur nga lufta.

Është e kuptueshme se as Rama e as Spiropali nuk mund të bëjnë gjë për të ndalur luftë, se përfaqësojnë një vend të vogël që nuk ka këllqe të vendosë për fatet e botës.

Por mund të na e shmangnin këtë shou të shëmtuar, ku pozojnë si modelë.