Floriana Garo I Dërgon Zemra Mul Nokës Pasi Berisha E Bëri Sekretar Të PD

Duket se Floriana Garo nuk është më zëdhlnse e Partisë Demokratike. Ajo është promovuar në detyrë nga doktori dhe tanimë është anëtare e kryesisë.

Duket se dashurinë kundrrjt kolegëve të saj, si vajzë e dashur që është, Floriana nuk e ka kursyer kur Berisha ka bërë ndarjen e posteve. Ajo ka reaguar me një emoji me zemër të kuqe në postimin e Flamur Nokës në Facebook, ku shkruante se kishte marrë postin e Sekretarit të Përgjithshëm të PD.