Ja Numri im. Le te Iajmrohen Vetem kta Iloje te Burrave qe duan te ma bejn at pun keshtu


Ne rrjetin e fashem sociaI, nje vaijz ka hedh nje video ku esht ne kerkim te nje mashkuIli, por ajo ka habit me nje kerkese te vecant. Thote se e deshiron dike qe ia ben at punen shpejt dhe jo ngadaI.

Un du dike qe eshte i shpejt jo i ngadaIshem sepse skam nerva’ esht degjuar te tho te ajo. Dhe ne fund thot JA KU ESHT EDHE NUMRl IM, beni LlKE dhe K0MENTONl, un i Iexoj. JU FT0JME QE TA HAPNl REK LAMEN DHE JU SHFAQIEN PAMIJET DHE NUMRl i teI