Jam E Bukur Si Më Bëri Nëna”/ Nis Humori Me Monika Kryemadhin Dhe Pamjen E Saj

 

Monika Kryemadhi përgënjeshtroi gazetën më të madhe austriake, sipas së cilës, ajo ka harxhuar mijëra euro për operacione plastike

Kryemadhi tha se ajo është e bukur siç e ka bërë mamaja. Pas deklaratës së saj, në rrjet ka shpërthyer humori.