Kaloi Vetting-un/ Emocionohet prokurori i Krujës, puth në buzë partneren

Prokurori i Rrethit Gjyqësor Krujë, Florian Bonjaku ka kaluar “sitën” e Vettingut.

 

Pasi Komisioni i Pavarur i Kualifikimit vendosi kalimin e vettingut, Bonjaku nuk i ka përmbajtur emocionet, teksa shihet duke përqafuar dhe puthur në buzë partneren e tij.

 

Edhe pse në prani të kamerave, partnerja e tij nuk ka nguruar që ta urojë për këtë vendim.