Kujdes! Nëse pini kaq filxhanë kafe, rrezikoni të vdisni

Të gjithë ata që pinë shumë kafe gjatë ditës, duhet ta kenë parasysh që mos të arrijnë shifrën e 70 filxhanëve me kafe, sepse kjo masë mund tu shkaktojë vdekjen.

Kafeina e shumtë mund të ju shkaktojë tension në zemër dhe sulm kardiak.

Njeriu mund të pijë afro 3 filxhanë të mëdhenj me kafe çdo orë përgjatë ditëve dhe netëve pa u ndalur, që të arrijë limitin vdekjeprurës.