Kush Është “Deputetia E Bashës” 22 Vjeç Që Vishet Me Veshje Gucci Që Kushtojnë 800 Euro

 

Deputetja e Partisë Demokratike, Andia Ulliri, është dhe më e reja në Kuvend, sa i përket punës së saj si deputete, Ulliri, duket të jetë korrekte, pasi nuk mungon në asnjë seancë të Kuvendit.

 

Por së fundmi, ajo ka tërhequr vëmendjen, pasi është parë në Kuvend me një palë këpucë “Gucci” që kushtojnë më shumë se 880 euro.

 

Një shumë e majme duke llogaritur dhe moshën e re të deputetes.

 

Këto këpucë, janë ndër më të lakuarat edhe nga blogerët, por që kapin verën e rrogës së një deputeteje.