Lala: Dumani ka plumbin në mushkëri, nëse i hiqet vdes

Ajo shtoi se nëse plumbi i hiqet, Dumani vdes.

Lala: Dumani ka plumbin në mushkëri, nëse i hiqet vdes

Klodiana Lala

TIRANË– Jeta e Nuredin Dumanir, bashkëpunëtorit të drejtësisë varet nga plumbi që ka në mushkëri. Gazetarja Klodiana Lala, e ftuar në “Opinion”, tha se Dumani do të jetojë për aq kohë sa plumbi do të jetë në trupin e tij. Ajo shtoi se nëse plumbi i hiqet, Dumani vdes.

“Nuredin Dumani ka folur orë të tëra i regjistruar me  audio dhe video, sepse duke qenë se plumbi mundi të rrezikojë jetën ngaqë momenti në moment. Dumani e ka plumbi në mushkëri dhe nëse plumbi hiqet mjekët thonë se ai nuk mbijeton dot. Kështu që ai do të jetojë me plumbin në mushkri sa të ketë jetën,”- tha Lala.