Lana del nga shtrati dhe përmbyt Tiranën, rrugët të pakalueshme

Rrebeshi i shiut që zgjati disa minuta ka përmbytur Tiranën.

Stuhia  ka bërë që lumi Lana të dalë nga shtrati në zonën ndërmjet kompleksit Delijorgji dhe Pallatit me Shigjeta.

 

   Policia ka ndërprerë qarkullimin e automjeteve në të dy anët e ‘Unazës së Vogël’ për shkak se lartësia e ujit është e konsiderueshme.

Stuhia e shiut që përfshiu kryeqytetin këtë pasdite solli probleme në disa rrugë.

Uji vërshoi si pasojë e bllokimit të pusetave të kanalizimeve duke sjellë përmbytje.

Probleme raportohen në disa lagje të Tiranës ku rrugët janë të pakalueshme.

Ka mjaftuar pak minuta shi vere për të nxjerrë në pah cilësinë skandaloze të punimeve në infrastrukturë nga ana e bashkisë së Tiranës.