Mbi 80 mijë vende të lira pune, ky vend i BE në hall per punetorë: Askush nuk po aplikon

Rezultojne mbi 80 mijë vende të lira pune ne Belgjike që lidhen me profesionet me duar ose pune krahu. Sipas mediave belge 81.500 vende të lira pune nuk plotësohen, për shkak se nuk ka asnjë aplikim për “punë krahu

Konkretisht në mediat belge raportohet se ka nevojë të lartë, për pastrues, kopshtar, ustallarë, montues çatie dhe punonjës ndërtimi.

Problemi qëndron tek forca punëtore. Askush në Belgjikë nuk po aplikon për këto vende të lira pune.