Meta Kërcènon Hapur: Ta Dijë Mirë Djali I Kristaqit, Do Jem Në Krye Të Popullit, Kur Të Na …

 

Kreu i Shtetit deklaroi se vendi është kapur nga një klikë olìgarkësh që vendosin për çdo gjë duke nisur nga ekonomia dhe deri të vendimet e drejtësisë.VIDEO e plote me mesazhin e Rames për Meten “Ta dijë mirë djali i Kristaqit, do jem në krye popullit shqiptar, kur na vjen hàsmi tek dera na këndojnë

Kreu i Shtetit deklaroi se vendi është kapur nga një klikë olìgarkësh që vendosin për çdo gjë duke nisur nga ekonomia dhe deri të vendimet e drejtësisë.VIDEO e plote me mesazhin e Rames për Meten

“Ta dijë mirë djali i Kristaqit, do jem në krye popullit shqiptar, kur na vjen hàsmi tek dera na këndojnë pus.hkët nëpër kulla.

Zotëria të bëjë çfarë të dojë tani. Votën për shqiptarët do e garantojë populli shqiptar.

Presidenti do të jetë në krye të popullit shqiptar.” theksoi presidenti në ìkje Ilir Meta.