Në mes të luftës, Spiropali bën ‘paradë mode’ ndërron 3 kustume në Kiev

Pamje nga vizita e Spiropalit dhe dy kryeministrave shqiptarë në Ukrainë janë shpërndarë në media kudo.

FOTO/ Në mes të luftës, Spiropali bën 'paradë

Elisa Spiropali

UKRAINË- Ministrja për shtetin Elisa Spiropali ka shoqëruar kryeministrin Edi Rama në Ukrianë. Pamje nga vizita e Spiropalit dhe dy kryeministrave shqiptarë në Ukrainë janë shpërndarë në media kudo.

Por ajo që vihet re është se Spiropali edhe pse është në një vend ku po ndodh një luftë nuk ka ngurruar të kujdeset për pamjen e jashtme. Brenda pak orëve, sipas pamjeve që janë shpërndarë, ministrja duket se ka ndërruar 3 kostume.