Nuk E Duam Non Gratën”/ Gjermania I Jep Një Tjetër Go.Ditje Sali Berishës…

 

Prej 3 ditësh zyrtari i lartë i CDU-së, Peter Beyer i cili është deputet në Bundestagun gjerman ndodhet në një vizitë zyrtare në Shqipëri.

Zyrtari i lartë i CDU-së i ka mbyllur sërish dyert për Sali Berishën duke theksuar se BE ishte në unison me SHBA-në dhe nuk bashkëpunonte me persona të shpallur “non-grata”.

“Demokracisë parlamentare të Shqipërisë i duhet një opozitë e bashkuar. Është e qartë se çdo lloj bashkëpunimi me një “persona non grata” si kombëtarisht ashtu edhe ndërkombëtarisht është i ndaluar që në fillim. Ky është një pozicion i përbashkët, i pakontestueshëm që ne e përfaqësojmë rreptësisht në unison me miqtë tanë në SHBA”, shkruan zyrtari i lartë gjerman.