PS/ Rama Tall Keqazi Spiropalin: E Kam Sjell Te Ju Që Tu Flas Për…

 

Ministrja e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin Elisa Spiropali ka kaluar një moment të sikletshëm gjatë vizitës së kryeministrit Edi Rama në Kosovë.

Në një takim me sipërmarrës, ajo u tall nga shefi i saj dhe pse dukshëm “batuta” e shefit nuk e bëri për të qeshur e reflektoi mospëlqimin.

Por çfarë ndodhi.

Rama prezantoi të gjithë ministrat që kishte marrë me vete dhe shpjegoi arsyet.

Kur i erdhi radha Spiropalit, Rama i ra shkurt: “Këtë e jkam marfrë nëse keni ndonjë pyetje për Skënderbeun”. Si të thoshte: “Ka ardhur kot”…

Nuk janë të pakta rastet kur Rama keqtrajton vartësit e tij edhe publikisht.