Rama pas samitit të BE: Shqiptarët s’heqin dorë. Do të vazhdojmë të punojmë

Kryeministri Edi Rama teksa ka ndarë një foto me liderët e pranishëm në samitin BE për Ballkanin Perëndimor shkruan se do të ishte mirë që premtimet të ndiqeshin sipas udhëzimeve. Në një postim në “Twitter” kreu i qeverisë  shkruan se ne shqiptarët nuk do të dorëzohemi por do të punojmë edhe më shumë për ta bërë Shqipërinë një anëtare të mirë të BE-së.

“Vend i bukur njerëz të këndshëm fjalë të bukura foto të bukura dhe imagjinoni sa më bukur mund të ishte nëse premtimet e bukura të ndiqeshin sipas udhëzimeve. Por ne shqiptarët nuk jemi aq të mirë sa të dorëzohemi bukur! Kështu që ne do të vazhdojmë dhe do të punojmë edhe më shumë për ta bërë Shqipërinë një anëtare të mirë të BE-së”-shkruan Rama.