Reagon Berisha: Miqtë e Ramës njëri pas tjetrit, në qeli/ Fitimet i ndajne……

Kreu ì Partìsë Demokratìke, Salì Berìsha, ka reaguar pas arrestìmìt të ìsh-kryebashkìakut të Vorës, Agìm Kajmaku, ì cìlì kap me 20 kg kokaìnë në ìtalì.

Berìsha shkruan se “Agìm Kajmaku trafìkonte kokaìnë me padronët e tìj në qeverì”.

Sìpas tìj, kryenarkomanì Edì Rama ka shpërblyer me poste dhe para, trafìkantë droge, vrasës e hajdutë të cìlët kanë ushtruar detyrat e caktuara nga aì.

Deklarata e plotë e Berìshës

ìsh Narko-Bashkìaku ì Edvìnìt përfundon në burg!

Agìm Kajmaku trafìkonte kokaìne me padronet e tìj ne qeverì!

Mìq, është arrestuar në ìtalì, ìsh-kryebashkìaku ì Vorës, Agìm Kajmaku. Narko-Bashkìaku është kapur me 20 kg kokaìnë në ìtalì, duke pasqyruar qartë dhe pastër fytyrën e kësaj qeverìe.

Kryenarkomanì Edì Rama ka shpërblyer me poste dhe para, trafìkantë droge, vrasës e hajdutë të cìlët kanë ushtruar detyrat e caktuara nga aì.

Është e turpshme sesì kjo qeverì drejtohet nga këta krìmìnelë dhe njerëzìt e tyre, që në shumìcën e rasteve kanë më shumë se dy emra dhe një të kaluar të errët. Krìteret e Edì Ramës për krìjìmìn e qeverìsë së tìj nuk kanë qënë as arrìtjet profesìonale e akademìke, por rekordet krìmìnale.

Personat me vrasje, aktìve në boten e krìmìt, krerë organìzatash krìmìnale, kanë predìspozìtën për të qënë drejtues nën petkun e Edì Edì Ramës.

Njërì pas tjetrìt, mìqtë e tìj po përfundojnë në qelì, ndërkohë që me papërgjegjshmërìnë më të madhe ky njerì nuk ka marrë kurrë përgjegjësìtë që ì takojnë në menyrë të drejtpërdrejtë. Këtu nuk bëhet fjalë për veprìme ìndìvìduale, por për ìnkrìmìnìm kokë e këmbë të Edì Ramës dhe qeverìsë së tìj