Rrogë 320 Mijë Dhe Makina Luksi? Rama Na Paralajmëron: Harrojeni! Nga Sot E Tutje…

“Askush nuk mun të marrë rrogë minimale dhe të bëjë jetë luksoze”.

Kështu është shprehur kryeministri Edi Rama, i cili paralajmëroi ashpërsim të ligjit për ata që nuk deklarojë të ardhurat dhe kryejnë evazion fiskal. Rama shtoi se edhe në Këshillin Kombëtar kishte mbështetje për sa i përket hetimit të evazionit fiskal.

“Nuk mund të deklarosh rrogë minimale dhe të shikosh e të kesh shtëpia e makina që nuk mund të bëhen kurrë me ato të ardhura. Edhe në këshillin kombëtar për evazionin fiskal ishte i lartë. Do e kthejmë në masa ligjore, nuk mund të mbash makinë luksoze me 320 mijë lekë rrogë mujore