Rudina Hajdari Braktis Sali Berishën Poston Foton Qe Po Cudit Te Gjithe Njerezit/ Foto

Rudina Hajdari duket se e ka kuptuar që nuk i përket politikës… Që pas mpleksjes me Berishën kur ky i fundit rimori PD,

megjithëse e konsideronte si të padenjë “pasi nuk ka ç’ka jep më shumë”, Rudina i është futur kamarierllëkut.

Ajo ka hequr kostumin formal dhe ka veshur uniformën e kamarieres. “Një kujtim nga dita e punës si kameriere. Si ju duket? Më shkon?”,

ka shkruar Hajdari në rrjetet sociale.

Mendoni se i shkon? Më mirë politikane apo kamariere?