SALI BERISHA KËRCËNON SPAKU: NUK KA LINDUR AKOMA NJERI QË MË ARRESTON MUA PASI….

Berisha: S’largohem nga Shqipëria dhe nëse hapin çështje pe nale ndaj meje, këtu s’ka njëri që mund të më bu rgos
Ish-Kryeministri Sali Berisha ka de klaruar mbr ëmjen e sotme se do të pë rballet me çdo ak u zë që do i bëhet dhe nuk do të l argohet nga vendi.
Shtyp hape.siren reklamuese më poshtë dhe shikoni lajmin e plotë:.
I ftuar në emisionin “Zonë e Lirë” në Tv Klan Berisha tha se askush nuk mund të ngr e jë ak u z a pe na le ku ndër tij, pasi nuk ka shk e l ur kurrë ligjin, por nëse kjo ndodh nuk do të la rgohet nga vendi por do të pë rballet në gjyka të.
Berisha keshtu i pergjigjet Rames dhe Yuri Kim qe i bejne presion Spakut per ar res timin e tij