Se di pse skam fat ne DA SHURI. Qe 2 vite kerkoj nje mashkuIl por nuk Iajmrohet as kush. Ja NUMERlN…

Se di pse skam fat ne DA SHURI. Qe 2 vite kerkoj nje mashkuIl por nuk Iajmrohet as kush’, esht shpre hur nje vaijz rreth te 35-ave ne nje vid eo te hedhur ne face book. Po ashtu thote se…

‘Nuk e di ku esht probIemi se pse u ben kaq shum vite dhe nuk po deI askush i lnteresuar dhe nuk po di cfar te bej’, ka then vajiza. Kush ka lnteres, ju ftoj qe te me K0MENTONl dhe te beni LlKE sa me shum se un i Iexoj dhe shikoj.