Tjetër rrugë e re/ Drejt fundit punimet, Rama: Jep lajmin, dy zonat e populluara lidhen…

Rruga Palasë-Dhërmi është gjithmonë e më afër përfundimit.

Ka qenë vetë kryeministri Edi Rama i cili ka publikuar pamjet nga kantieri i ndërtimit, ku deri më tani janë mbyllur punimet e fazës së gërmimit. Kjo rrugë do të lidhë daljen e tunelit të Llogarasë me Dhërmiun, duke reduktuar trafikun dhe zhvilluar turizmin bregdetar.

Me kantierin e rrugës Palasë-Dhërmi ku aktualisht janë mbyllur punimet e fazës së gërmimit dhe të mbushjes përgjatë të këtij aksi, që në përfundim do të lidhë daljen e tunelit të Llogarasë me Dhërmiun, duke reduktuar trafikun dhe zhvilluar turizmin bregdetar”, shkruan Rama.