Zbulohet Kush Është E Dashura E Arben Ahmetajt Që Pasi E La Shtatëzën I Fali …

Publicisti Kastriot Myftaraj ka hedhur ak.uza shumë të forta mbi ministrin e Ekonomisë dhe Financave Arben Ahmetaj. Nëpërmjet një statusi në Facebook ai ka publikuar fotografinë e një v.ajze, me të cilën sipas tij ministri ka një lidhje jashtëmartesore. Sipas tij, Ahmetaj i ka dhu.ruar va.jzës në fjalë një apartament në kryeqytet.
Statusi i plotë i Kastriot Myftarajt: Fotografia e dashnores që mban në xhepin pranë zemrës ministri Arben Ahmetaj.
Ministri Arben Ahmetaj nuk ka rënë në dashuri veç me dy bukuroshe që janë Financa dhe Ekonomia, të cilat së bashku përbëjnë portofolin e Ministrisë së tij shumë fitim.prurëse. Ky ministër, i cili ka nofk.ën “Tigri”, është i famshëm edhe për historitë e tij të shumta të dashurisë. Ministri Arben Ahmetaj i përzgjedh dashnoret e tij që të ngjajnë me aktore te njohura të Hollywood.
E dashura e tij e preferuar është kjo zonjushë të cilën e shihni në këtë fotografi, të cilën Ministri Ahmetaj e mban në xhepin e kostumit në anën e zemrës. Është zonjusha E… a H…a të cilën Ministri e ka punësuar atë si drejtoreshë të rëndësishme në një kompani të telefonisë mobile jo se zonjusha ka nevojë për rrogë, por sepse asaj ia kërkon personaliteti që të ketë një punë sa për sytë e botës si i thonë fjalës, e për t’ u just.ifikuar para familjes, se me çfarë jeton.
Kuptohet që në kompaninë ku ajo punon janë të lumtur nëse nuk e shohin fare, sepse rrogën ia japin si shpër.blim për favoret që iu bën dash.nori i saj pushtetar.