A E Meriton Rama Të Fitojë Edhe Mandatin E Katërt?” Si Përgjigjen Qytetarët Por Jepeni Edhe Ju Mendimin E Juaj?

A do ta fitojë Rama edhe mandatin e katërt? Kjo ishte pyetja që gazetari i Abcnews.al, Ermal Vaka u drejtoi qytetarëve të ndryshëm. Shume prej tyre janë shprehur optimist për kreun e qeverisë duke thënë se do të fitojë edhe më shumë mandate, ndërsa disa të tjerë kanë dhënë përgjigje eva.zive.
Meqenëse tashmë kemi një pyetësorë me qytetarët e rëndomtë rrugëve të Tiranës dhe sadopak kemi mar edhe përgjigjet e tyre, pikërishtë për këtë deshtëm që të marim edhe mendimin tuaj në lidhje me pyetjen “A e meriton Rama të fitojë edhe mandatin e katërt?”. VOTONI në sondazhin me poshtë ose komentoni tek rubrika jonë në facebook.