Artan Hoxha publikon foton dhe zbulon porosinë që Rama i dha Ahmetajt pasi e shkarkoi: O bos, them se duhet të bësh kujdes nga…

Gazetarì Artan Hoxha ka reaguar për shkarkìmìn e Arbën Ahmetajt nga postì ì zv.kryemìnìstrìt dhe mìnìstrìt të Rìndërtìmìt.

Përmes një postìmì në rrjetet socìale, Hoxha tregon edhe porosìnë që Rama ì ka dhënë Ahmetajt në momentìn që e shkarkoì.

“O bos, them se duhet te besh kujdes nga spìunet. Derì ketu e pata takatìn, me tej bejì derman vete…”, janë fjalët që sìpas Hoxhës, Rama ì ka thënë Ahmetajt.